начало / ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ / SMART GUARD АЛАРМЕНА СИСТЕМА

SMART GUARD АЛАРМЕНА СИСТЕМА


Инсталатор ли сте?

Ако се занимавате с монтаж и изграждане на локални алармени системи, както и охранителни системи, свързани с мониторинг център - Вие сте на точното място. При нас ще откриете последно поколение система за сигурност SMART GUARD, която съчетава надеждна охрана и SMART HOME - интелигентно управление и контрол на различни ел.уреди и други външни системи през мобилни устройства.

SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици, имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул, което спестява ресурс и време.

Грижим се максимално за сигурността на клиентите ни - нашата охранителна система притежава вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Осигурява пълна протекция на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Това са само малка част от възможностите на SMART GUARD, за повече информация вижте тук:

Предоставяме специални ценови предложения, техническа подкрепа, както и последно поколение охранителна техника - SMART GUARD с облачна система (Cloud) за дистанционен контрол и нотификация, като и БЕЗПЛАТЕН софтуер за програмиране и мобилно приложение за iOS и Android - за повече информация виж тук.

За улеснение на инсталаторите поместваме брошура, ръководства и декларации за SMART GUARD.

Брошури:

Smart Guard Брошура

Ръководства:

Smart Guard Ръководство за Потребителя

Smart Guard Инструкция за Активиране на Cloud

Smart Guard PIR Инсталационно меню

Smart Guard Настройка PIR Датчик

Декларации:

Smart Guard Декларация за Съответствие PIR

Smart Guard Декларация за Съответствие

Благодарение на нашите експерти ще получите отговор на всеки въпрос относно техническите детайли, възможности и функционалности на охранителната техника. Имаме специално ценово предложение за Вас, ако проявявате интерес, свържете се с нашия търговски отдел.

 

 

 

За повече информация се обадете на: 0882 280 938