начало / ВХОД CLOUD

ВХОД CLOUD


Предназначение

SMART GUARD е достъпна за управление през всички мобилни платформи. За пълен мониторинг на събития поддържа едновременно GSM, Wi-Fi и LAN мрежи. GSM комуникаторът притежава цялата функционалност на SMART DIALER с възможност за задействане или известяване при събития чрез обаждане и/или SMS от/към избрани номера. Има опция за преглеждане на архиви за събития и аларми отвсякъде - през клавиатура, компютър и облачна система CLOUD SMART GUARD.

ВХОД WEB: cloud.smart-hitech.eu 

 

Предлага се в Google Play

 

Предлага се в App Store

 

Get it on App Gallery


Криптиране на информацията

SMART GUARD е с вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Разполага с интелигентна система за противодействие и уведомяване в реално време при опит за неоторизирана намеса, и автоматично предприема защитни действия. Осигурява пълна защита на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Невъзможна е манипулация и заличаване на информация, без тя да бъде предадена на центъра за наблюдение.


Функционалност

SMART GUARD притежава уникалната по рода си функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система. Има интелигентна опция за атоматично обновяване от мястото на последното прекъсване - в случай на комунакационни грешки по време на ъпдейтване. Освен на място, през клавиатура и/или от компютър, е възможна дистанционна поддръжка и програмиране на цялата система.