SMART GUARD GSM МОДУЛ

ПОРЪЧАЙ

Бързо включване към Smart Guard (HOT PLUG) - без нужда от изключване на системата/алармения панел

3 паралелни независими канала за комуникация

 

 

 

 GSM-MODULE-security-systems

Използва стандартна SIM карта

Предава всички събития по стандарт „Contact ID“

 


Описание

SMART GUARD GSM е комуникационен модул от последно поколение, предназначен за свързване на алармени панели Smart Guard към всички облачни технологии и даващо възможността за дистанционно обновяване на софтуера на цялата системата. С бързата и лесна инсталацията благодарение на функцията HOT PLUG, модула е готов за работа на момента. Работи в мрежите на всички мобилни оператори без ограничение. Предава всички събития по стандарт „Contact ID“. Поддържа едновременен трансфер на събитията по основен, резервен, технически(дистанционна поддръжка и настройка на системата) и Cloud канал.


Технически параметри

 • Захранващо Напрежение:

9 ÷ 30VDC 

 • Консумация в режим на ИЗЧАКВАНЕ:

15mA@12VDC

 • Консумация при предаване:

50mA@12VDC 

 • Поддръжка на GSM мрежи:

850/900/1800/1900 MHz

 • Мощност на излъчване:

2W max @ 850/900MHz

1W max @ 1800/1900MHz 

 • Скорост на GPRS връзката:

85.6kbps(download/upload)

 • Поддръжка на SIM карти:

стандартна SIM, 15 mm х 25 mm

 • Връзка с алармен панел:

Smart Guard (HOT PLUG) - без нужда от изключване на системата, 3 паралелни канала за комуникация

 • Работна Температура:

-30˚C ÷ +75˚C

 • Тегло:

20g

 • Габаритни размери:

40mm х 44mm х 10mm


 

Комплекта включва:

 • 1 x GSM антена 

Предназначение

УМЕН ДОМ

SMART GUARD е последно поколение система за сигурност, която съчетава надеждна охрана и „SMART HOME“ - интелигентно управление и контрол на различни ел.уреди и други външни системи през мобилни устройства. SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици; имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул, което спестява ресурс и време.

 


ОБЛАЧНА ПЛАТФОРМА

SMART GUARD е достъпна за управление през всички мобилни платформи. За пълен мониторинг на събития поддържа едновременно GSM, Wi-Fi и LAN мрежи. GSM комуникаторът притежава цялата функционалност на SMART DIALER с възможност за задействане или известяване при събития чрез обаждане и/или SMS от/към избрани номера. Има опция за преглеждане на архиви за събития и аларми отвсякъде - през клавиатура, компютър и облачна система CLOUD SMART GUARD.

 


КРИПТИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

SMART GUARD е с вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Разполага с интелигентна система за противодействие и уведомяване в реално време при опит за неоторизирана намеса, и автоматично предприема защитни действия. Осигурява пълна защита на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Невъзможна е манипулация и заличаване на информация, без тя да бъде предадена на центъра за наблюдение.

 


ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

SMART GUARD притежава уникалната по рода си функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система – панел, клавиатури, четци, разширители. Има интелигентна опция за атоматично обновяване от мястото на последното прекъсване - в случай на комунакационни грешки по време на обновяване. Освен на място, през клавиатура и/или от компютър, е възможна дистанционна поддръжка и програмиране на цялата система. 

 


За сваляне

Smart Guard Flyer


СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
 

                                
SMART GUARD КЛАВИАТУРА SMART GUARD ПАНЕЛ SMART GUARD
ЧЕТЕЦ
SMART GUARD РАЗШИРИТЕЛ SMART GUARD PIR ДАТЧИК

SMART GUARD МЕТАЛНА КУТИЯ