SMART GUARD PIR ДАТЧИК

ПОРЪЧАЙ!

Бъди умен, бъди в сигурност със SMART GUARD!

Охрана и Умен Дом В ЕДНО

Последно поколение ПРОФЕСИОНАЛНИ алармени системи за охрана

Пълен контрол на достъп на много високо технологично ниво

Многообразие от иновативни възможности

Получавате ВСИЧКО В ЕДНО

 опроводяване като за конвенционален детектор, но с възможностите на адресируем

двупосочна комуникация с алармен панел SMART GUARD по захранваща шина

позволява автоматично опознаване на всички монтирани детектори по зони

 

 

GSM-MODULE-security-systems

позволява дистанционна промяна на настройките

алгоритъм за защита от случайни сработвания и лъжливи аларми

защита срещу бяла (дневна) светлина

вградена температурна компенсация

 

Продуктово видео:


Описание:

SG PIR е цифров обемен инфрачервен детектор, подходящ за домашни, офис, търговски, складови и др. обекти. SG PIR използва специален цифров алгоритъм с вградена температурна компенсация и механизми за защита от случайни сработвания и лъжливи аларми. С няколко нива на чувствителност. Отличава се с елегантен и стилен дизайн. Има вградена защита срещу бяла светлина. Основно предимство на детектора, отличаващ го от всички налични на пазара, е възможността за двупосочна комуникация с контролния панел по захранващата шина. Може да бъде пренастройван дистанционно, без нужда от отваряне на кутията му. Може да бъде използван с всяка една алармена система като конвеционален, но пълните му възможности са налични само с алармени панели SMART GUARD.С възможност за елиминиране на фалшиви аларми, причинени от домашни любимци, малки животни или прахосмукачки - робот.  


Технически параметри

 • Захранване:

9 ÷ 18VDC 

 • Консумация:

min 8m, max 14mA

 • Работен обхват:

1,5m-15m

 • Ъгъл на покритие:

900

 • Вградени функционалности:

алгоритми за защита от случайни сработвания и лъжливи аларми.

 • Защита срещу бяла светлина:

Да  

 • Защита срещу радио смущения:

Да

 • Електростатична защита:

Да

 • Височина на монтаж:

1,5m-3,6m ( 2.1 m препоръчителна)

 • Работна температура:

от - 20°С до +50°С

 •  Размери:

95 mm x 56mm x 44mm  

 • Тегло:

75 гр.


Предназначение

УМЕН ДОМ

SMART GUARD е последно поколение система за сигурност, която съчетава надеждна охрана и „SMART HOME“ - интелигентно управление и контрол на различни ел.уреди и други външни системи през мобилни устройства. SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици; имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул, което спестява ресурс и време.

 


ОБЛАЧНА ПЛАТФОРМА

SMART GUARD е достъпна за управление през всички мобилни платформи. За пълен мониторинг на събития поддържа едновременно GSM, Wi-Fi и LAN мрежи. GSM комуникаторът притежава цялата функционалност на SMART DIALER с възможност за задействане или известяване при събития чрез обаждане и/или SMS от/към избрани номера. Има опция за преглеждане на архиви за събития и аларми отвсякъде - през клавиатура, компютър и облачна система CLOUD SMART GUARD.

 


КРИПТИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

SMART GUARD е с вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Разполага с интелигентна система за противодействие и уведомяване в реално време при опит за неоторизирана намеса, и автоматично предприема защитни действия. Осигурява пълна защита на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Невъзможна е манипулация и заличаване на информация, без тя да бъде предадена на центъра за наблюдение.

 


ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

SMART GUARD притежава уникалната по рода си функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система – панел, клавиатури, четци, разширители. Има интелигентна опция за атоматично обновяване от мястото на последното прекъсване - в случай на комунакационни грешки по време на обновяване. Освен на място, през клавиатура и/или от компютър, е възможна дистанционна поддръжка и програмиране на цялата система. 

 


 

За сваляне

Smart Guard Брошура

Smart Guard Инструкция за Активиране

Smart Guard Ръководство за Инсталатора

Smart Guard Настройка PIR Датчик

Smart Guard Ръководство за Потребителя

Smart Guard PIR Инсталационно меню

Smart Guard Декларация за Съответствие PIR

Smart Guard Декларация за Съответствие


СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
 

SMART GUARD ПАНЕЛ SMART GUARD КЛАВИАТУРА SMART GUARD АЛАРМЕНА СИСТЕМА SMART GUARD РАЗШИРИТЕЛ SMART GUARD GSM МОДУЛ SMART GUARD PIR ДАТЧИК