начало / ПРОДУКТИ / ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА /  SMART GUARD КЛАВИАТУРА

SMART GUARD КЛАВИАТУРА

ПОРЪЧАЙ

Бъди умен, бъди в сигурност със SMART GUARD!

Охрана и Умен Дом В ЕДНО

Последно поколение ПРОФЕСИОНАЛНИ алармени системи за охрана

Пълен контрол на достъп на много високо технологично ниво

Многообразие от иновативни възможности

Получавате ВСИЧКО В ЕДНО

1 физически вход, (2 логически зони);

1 изход (PGM), който поддържа Smart Door Control (SDC) ;

с вграден четец на безконтактни карти за достъп;

 

 

KEYPAD-security-systems

с чувствителни на допир и бързи бутони за основните операции;

вградено LED осветление с възможност за промяна на интензитета;

вграден зумер за звукова сигнализация;

вграден тампер за самоохрана.

Предназначение:

С възможност за програмиране на параметрите на системата и настройване на подсветката на бутоните. С изведени бързи бутони за включване/изключване на всички режими на охрана и изведени бързи бутони за преглед на паметта и технически проблеми.
 

Продуктово видео:


Описание:

Клавиатурата е с елегантен и стилен дизайн, перфектно прилягащ към интериора на всеки дом, офис, магазин, производствена или търговска база. Има голям двуредов текстов дисплей и вградено LED осветление. Разполага с чувствителни на допир бутони и вграден четец на безконтактни карти за достъп. Извежда детайлна информация за състоянието на системата, задействани зони, технически проблеми, алармени събития и режим на охрана. Свързва се с само с алармени панели SMART GUARD. Клавиатурата има една зона, която може да бъде сдвоена и един изход (PGM), който може да управлява директно електромагнитна брава в нормален или “SMART DOOR CONTROL“ режим за брави.


Технически параметри:

  • Захранване:

9 ÷ 18VDC 

  • Консумация:

min 20mА, max 80mA

  • Тип на бутоните:

Капацитивни

  • Зони:

1 бр.

  • PGM:

1 бр., 2A max

  • Вграден RFD четец:

Да, работа с RFID карти на 125kHz

  • Вграден тампер:

Да

  • Работна температура:

-10˚C ÷ +50˚C

  • Размери:

158mm x 117mm x 23mm


Предназначение

УМЕН ДОМ

SMART GUARD е последно поколение система за сигурност, която съчетава надеждна охрана и „SMART HOME“ - интелигентно управление и контрол на различни ел.уреди и други външни системи през мобилни устройства. SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици; имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул, което спестява ресурс и време.

 


ОБЛАЧНА ПЛАТФОРМА

SMART GUARD е достъпна за управление през всички мобилни платформи. За пълен мониторинг на събития поддържа едновременно GSM, Wi-Fi и LAN мрежи. GSM комуникаторът притежава цялата функционалност на SMART DIALER с възможност за задействане или известяване при събития чрез обаждане и/или SMS от/към избрани номера. Има опция за преглеждане на архиви за събития и аларми отвсякъде - през клавиатура, компютър и облачна система CLOUD SMART GUARD.

 


КРИПТИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

SMART GUARD е с вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Разполага с интелигентна система за противодействие и уведомяване в реално време при опит за неоторизирана намеса, и автоматично предприема защитни действия. Осигурява пълна защита на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Невъзможна е манипулация и заличаване на информация, без тя да бъде предадена на центъра за наблюдение.

 


ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

SMART GUARD притежава уникалната по рода си функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система – панел, клавиатури, четци, разширители. Има интелигентна опция за автоматично обновяване от мястото на последното прекъсване - в случай на комунакационни грешки по време на обновяване. Освен на място, през клавиатура и/или от компютър, е възможна дистанционна поддръжка и програмиране на цялата система. 

 


За сваляне

Smart Guard Брошура

Smart Guard Cloud Инструкция за Активиране

Smart Guard Ръководство за Инсталатора

Smart Guard Настройка на PIR датчик

Smart Guard Ръководство за Потребителя

Smart Guard Декларация за съответствие


СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
 

SMART GUARD ПАНЕЛ SMART GUARD
АЛАРМЕНА СИСТЕМА
SMART GUARD RFID SMART GUARD РАЗШИРИТЕЛ SMART GUARD GSM МОДУЛ SMART GUARD PIR ДАТЧИК SMART GUARD МЕТАЛНА КУТИЯ С ТАМПЕР