начало / ПРОДУКТИ / ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА /  SMART GUARD WIFI/ETHERNET КОМУНИКАЦИОНЕН МОДУЛ

SMART GUARD WIFI/ETHERNET КОМУНИКАЦИОНЕН МОДУЛ

ПОРЪЧАЙ

Бъди умен, бъди в сигурност със SMART GUARD!

Охрана и Умен Дом В ЕДНО

Последно поколение ПРОФЕСИОНАЛНИ алармени системи за охрана

Пълен контрол на достъп на много високо технологично ниво

Многообразие от иновативни възможности

Получавате ВСИЧКО В ЕДНО

Директна серийна връзка с панела

Дистанционно програмиране и конфигуриране на цялата система

 

 

KEYPAD-security-systems

Бързата и лесна инсталацията благодарение на функцията HOT PLUG (без нужда от изключване на системата)

 

 

Предназначение:

Дава допълнителни канали за пренос на данните през Ethernet и WiFi. Осигурява високо ниво на сигурност. Криптиране на комуникацията с GPRS, Wi-Fi и LAN (ETHERNET). Може да предава едновременна комуникация или да бъде включвана последователно.
 

Продуктово видео:


Описание:

WiFi/Ethernet комуникационен модул от последно поколение, за вграждане в алармени панели Smart Guard. Поддържа едновременен трансфер на събитията по основен, резервен, технически (дистанционна поддръжка и настройка на системата) и Cloud през WiFi и Ethernet канал. Предназначен за свързване към облачни технологии (CLOUD SMART GUARD) и даващо възможността за дистанционно обновяване на софтуера на цялата системата. Вграден WiFi модул за безжична свързаност. Вграден Ethernet модул с RJ45 конектор за свързване. Възможност за паралелна работа с SG GSM за дублиране на връзката през няколко канала.


Технически параметри:

  • Захранване:

5VDC 

  • Консумация:

min20mА, max80mA

  • Връзка с алармен панел:

с кабелно свързване към централния панел

  • LAN:

10BaseT/100BaseTX Ethernet

  • WiFi:

802.11b/g/n÷2,41 GHz

  • Тегло:

90 гр

  • Работна температура:

-40˚C ÷ +85˚C

  • Размери:

74mm х 64mm х 28mm


Предназначение

УМЕН ДОМ

SMART GUARD е последно поколение система за сигурност, която съчетава надеждна охрана и „SMART HOME“ - интелигентно управление и контрол на различни ел.уреди и други външни системи през мобилни устройства. SMART GUARD въвежда иновации, които повишават сигурността и надеждността на системите - активира охрана в предварително зададени времеви графици; имплементира иновативна технология Smart Door Control за управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул, което спестява ресурс и време.

 


ОБЛАЧНА ПЛАТФОРМА

SMART GUARD е достъпна за управление през всички мобилни платформи. За пълен мониторинг на събития поддържа едновременно GSM, Wi-Fi и LAN мрежи. GSM комуникаторът притежава цялата функционалност на SMART DIALER с възможност за задействане или известяване при събития чрез обаждане и/или SMS от/към избрани номера. Има опция за преглеждане на архиви за събития и аларми отвсякъде - през клавиатура, компютър и облачна система CLOUD SMART GUARD.

 


КРИПТИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

SMART GUARD е с вграден алгоритъм за изключително ниво на защита на кодовете за отдалечен достъп. Разполага с интелигентна система за противодействие и уведомяване в реално време при опит за неоторизирана намеса, и автоматично предприема защитни действия. Осигурява пълна защита на данните чрез двупосочно криптиране и без опции за изтриване на събития. Невъзможна е манипулация и заличаване на информация, без тя да бъде предадена на центъра за наблюдение.

 


ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

SMART GUARD притежава уникалната по рода си функция за автоматично и дистанционно обновяване на софтуера на цялата система – панел, клавиатури, четци, разширители. Има интелигентна опция за автоматично обновяване от мястото на последното прекъсване - в случай на комуникационни грешки по време на обновяване. Освен на място, през клавиатура и/или от компютър, е възможна дистанционна поддръжка и програмиране на цялата система. 

 


За сваляне

Smart Guard Брошура

Smart Guard Cloud Инструкция за Активиране

Smart Guard Ръководство за Инсталатора

Smart Guard Настройка на PIR датчик

Smart Guard Ръководство за Потребителя

Smart Guard Декларация за Съответствие


СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
 

SMART GUARD ПАНЕЛ SMART GUARD
АЛАРМЕНА СИСТЕМА
SMART GUARD RFID SMART GUARD РАЗШИРИТЕЛ SMART GUARD GSM МОДУЛ SMART GUARD PIR ДАТЧИК SMART GUARD МЕТАЛНА КУТИЯ С ТАМПЕР